Lea-kaartjes Lea-overig-klein-27 Lea-overig-klein-33 Lea-overig-klein-10 Lea Hendriks hero image

Lezingen over hooggevoeligheid

Op congressen word ik uitgenodigd om te vertellen over het hooggevoelige kind in de klas. Bijvoorbeeld door Medilex Onderwijs of tijdens de WIB (Week van de Intern Begeleider) in Den Haag, Utrecht en Eindhoven. Via lezingen op deze congressen realiseer ik meer acceptatie van hooggevoeligheid in de maatschappij. Wilt u me uitnodigen om te komen spreken op een congres? Neem gerust contact met me op.

Op zaterdag 24 september heb ik twee workshops mogen verzorgen tijdens de Nysa vakinspiratiedag. Gastouders, gastouderbureaus en kinderopvang zijn ook geïnteresseerd in hooggevoeligheid. De workshops waren dan ook meer gericht op hooggevoelige baby’s en kinderen van 1-5 jaar. Er was veel herkenning bij de deelnemers en men deed actief mee tijdens de oefeningen.
Ook op zoek naar een interactieve workshop, met bewegen, voor uw gastouderbureau of organisatie in de kinderopvang over hooggevoeligheid? Ik kom graag jullie kant op.

Lezingen zijn voor ouders, leerkrachten, gastouders, kinderopvang of professionals die interesse hebben in hooggevoeligheid. In anderhalf uur geef ik informatie over hooggevoeligheid die u aanzet tot nadenken en u krijgt praktische tips waarmee u meteen aan de slag kunt.
Inhoud: kenmerken hooggevoeligheid, omgaan met hooggevoeligheid en praktische tips.
Kosten: € 100,-
Voor een op maat gemaakte presentatie vraag ik € 100,- per uur.