Lea-kaartjes Lea-overig-klein-27 Lea-overig-klein-33 Lea-overig-klein-10 Lea Hendriks hero image

Trainingen

Trainingen ‘Hooggevoelige kinderen’

Voor professionals
Deze training heb ik in samenwerking met ‘Hooggevoelig heel gewoon’ ontwikkeld. Namens ‘Hooggevoelig heel gewoon’ wordt deze themamodule Hooggevoelige kinderen 2 keer per jaar aangeboden in Doorn.
Ik zet deze training ook zelf uit in Noord-Limburg. Wil je hier meer over weten? Kijk dan in mijn webshop waarin deze training wordt aangeboden.


Agenda trainingen:

Training ‘Hooggevoelige kinderen’ door Lea Hendriks zelf georganiseerd:
* Dinsdag 7 december 2021 te Ysselsteyn. Tijdstip 13.00 – 17.00 uur. Meer lezen?

Themamodule ‘Hooggevoelige kinderen’ georganiseerd door Hooggevoelig Heel Gewoon:
* Donderdag 11 november 2021 te Doorn. Tijdstip 13.00 – 17.00 uur. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Themamodule Praktisch aan de slag met Hooggevoelige kinderen.
Georganiseerd door Hooggevoelig Heel Gewoon, met mij als trainer.
Hét vervolg op de themamodule Hooggevoelige Kinderen. 100% praktisch van opzet. Je krijgt allerlei oefeningen aangereikt die ik al jaren in mijn praktijk toepas tijdens de begeleidingsmomenten met kinderen. Daarnaast zullen emoties bij hooggevoelige kinderen aanbod komen met daarbij verschillende werkvormen. Kortom super interessant!
* Donderdag 31 maart 2022 te Doorn. Tijdstip 13.00 – 17.00 uur. Klik hier voor nog veel meer informatie.

Trainingen op maat:

Maatwerktrainingen beginnen altijd met een intake. Neem dus contact op met info@leahendriks.nl of bel naar 06 81 39 25 79.
Samen bespreken we de inhoud en vorm van de training.

Ik verzorg studiedagen en workshops op scholen of in de jeugdzorg over hooggevoeligheid. Het doel is om te informeren over hooggevoeligheid. Hoe te herkennen en te erkennen. Hier gaan we dan praktisch mee aan de slag. Interesse in een teamscholing of een workshop met het onderwerp Hooggevoeligheid? Neem contact op. Hierna maak ik een teamscholing of workshop op maat voor uw school.

  • Op dinsdag 25 mei en 15 juni 2021 heb ik de training Hooggevoeligheid in jeugdzorg voor Enver Rotterdam mogen geven.
  • Op maandag 12 oktober 2020 gaf ik een workshop over Hooggevoeligheid aan de gezinscoaches van Venray.
  • Op dinsdag 3 november 2020 heb ik een teamscholing op basisschool de Bottel en de Schakel gegeven.

Bekijk de trainingen in de webshop

Als trainer ben ik geregistreerd bij CRKBO – Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs.

Reviews van enkele deelnemers:

  • Super leuke training vooral het gedeelte met Otto. Ook de materialen die bij de cursus zitten zijn heel waardevol, je kan er gelijk mee aan de slag. Altina van Erkelens- Meidencoach
  • Goede, leerzame lesmodule van een deskundige trainer met veel praktijkervaring. Daarbij met veel plezier en humor gegeven. Een aanrader voor iedereen die dagelijks leeft of werkt met hooggevoelige kinderen. Waar uiteindelijk diezelfde kinderen veel baat en plezier van krijgen. Ook een mooie aanvulling voor coaches die dagelijks met hooggevoelige volwassenen werken. Het versterkt elkaar en de oefeningen kun je ombuigen naar elk leeftijdsniveau. Nicole Unterlander, Hooggevoeligheidsdeskundige, Puur Welzijn.
  • In slechts een middag tijd lukt het Lea om je mee te nemen in de wereld van hooggevoelige kinderen. Veel interactie en een goede sfeer. In heldere en duidelijke bewoordingen, geeft Lea tekst en uitleg en biedt ze je de handvaten om er verder mee aan de slag te kunnen in de praktijk. Angela de Groot
  • Het was een erg fijne middag met veel informatie, maar zeker ook ruimte voor ontspanning en een lach. Ontzettend inspirerend en smaakt zeker naar meer!
  • Lea geeft de training vol enthousiasme, je ziet direct dat haar hart hier ligt en brengt dit dan ook op ons over. De middag is erg interessant geweest en ik heb weer veel bijgeleerd. Bedankt voor de fijne middag!