Lea-kaartjes Lea-overig-klein-27 Lea-overig-klein-33 Lea-overig-klein-10 Lea Hendriks hero image

Trainingen

Trainingen ‘Hooggevoelige kinderen’

Voor professionals
Deze training heb ik in samenwerking met ‘Hooggevoelig heel gewoon’ ontwikkeld. Namens ‘Hooggevoelig heel gewoon’ wordt deze masterclass Hooggevoelige kinderen 2 keer per jaar aangeboden in Doorn.
Ik zet deze training ook zelf uit in Noord-Limburg. Wil je hier meer over weten? Kijk dan in mijn webshop waarin deze training wordt aangeboden.

Nu ook mogelijk om de training te volgen als online programma:
In samenwerking met Hooggevoelig Heel Gewoon is het online programma Hooggevoelige kinderen tot stand gekomen. Qua inhoud hetzelfde als de masterclass Hooggevoelige kinderen, of mijn eigen training. Alleen dan thuis achter je eigen computer op het moment waar jij zelf voor kiest. Klik hier voor meer informatie.

 

Agenda trainingen:

Training ‘Hooggevoelige kinderen’ door Lea Hendriks zelf georganiseerd:
* Woensdag 22 mei 2024 te Ysselsteyn. Tijdstip 9.30 – 16.30 uur. Meer lezen?

Training ‘Praktisch aan de slag met Hooggevoelige kinderen’ door Lea Hendriks zelf georganiseerd:
* Maandag 27 mei 2024 te Ysselsteyn. Tijdstip 13.00 – 17.00 uur. Meer lezen?

Masterclass ‘Hooggevoelige kinderen’ georganiseerd door Hooggevoelig Heel Gewoon:
* Woensdag 10 april 2024 te Doorn. Tijdstip 13.00 – 17.00 uur. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.
* Woensdag 13 november 2024 te Doorn. Tijdstip 13.00 – 17.00 uur.

Masterclass Praktisch aan de slag met Hooggevoelige kinderen.
Georganiseerd door Hooggevoelig Heel Gewoon, met mij als trainer.
Hét vervolg op de masterclass Hooggevoelige Kinderen. 100% praktisch van opzet. Je krijgt allerlei oefeningen aangereikt die ik al jaren in mijn praktijk toepas tijdens de begeleidingsmomenten met kinderen. Daarnaast zullen emoties bij hooggevoelige kinderen aanbod komen met daarbij verschillende werkvormen. Kortom super interessant!
* Woensdag 16 oktober 2024 te Doorn. Tijdstip 13.00 – 17.00 uur. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 

Trainingen op maat:
Maatwerktrainingen beginnen altijd met een intake. Neem dus contact op met info@leahendriks.nl of bel naar 06 81 39 25 79.
Samen bespreken we de inhoud en vorm van de training.

Ik verzorg studiedagen en workshops op scholen, in de kinderopvang, voor gastouderbureaus of in de jeugdzorg over hooggevoeligheid. Het doel is om te informeren over hooggevoeligheid. Hoe te herkennen en te erkennen. Hier gaan we dan praktisch mee aan de slag. Interesse in een teamscholing of een workshop met het onderwerp Hooggevoeligheid? Neem contact op. Hierna maak ik een teamscholing of workshop op maat voor uw organisatie.

  • Op dinsdag 18 april 2023 heb ik de training Hooggevoelige kinderen gegeven aan de organisatie Keender te Haaksbergen.
  • Op donderdag 16 maart en 8 juni 2023 heb ik de training Hooggevoeligheid in jeugdzorg voor Enver Rotterdam gegeven.
  • Op dinsdag 25 mei en 15 juni 2021 heb ik de training Hooggevoeligheid in jeugdzorg voor Enver Rotterdam mogen geven.
  • Op maandag 12 oktober 2020 gaf ik een workshop over Hooggevoeligheid aan de gezinscoaches van Venray.

Bekijk de trainingen in de webshop

Als trainer ben ik geregistreerd bij CRKBO – Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs.

Reviews van enkele deelnemers:

  • Super leuke training vooral het gedeelte met Otto. Ook de materialen die bij de cursus zitten zijn heel waardevol, je kan er gelijk mee aan de slag. Altina van Erkelens- Meidencoach
  • Goede, leerzame lesmodule van een deskundige trainer met veel praktijkervaring. Daarbij met veel plezier en humor gegeven. Een aanrader voor iedereen die dagelijks leeft of werkt met hooggevoelige kinderen. Waar uiteindelijk diezelfde kinderen veel baat en plezier van krijgen. Ook een mooie aanvulling voor coaches die dagelijks met hooggevoelige volwassenen werken. Het versterkt elkaar en de oefeningen kun je ombuigen naar elk leeftijdsniveau. Nicole Unterlander, Hooggevoeligheidsdeskundige, Puur Welzijn.
  • In slechts een middag tijd lukt het Lea om je mee te nemen in de wereld van hooggevoelige kinderen. Veel interactie en een goede sfeer. In heldere en duidelijke bewoordingen, geeft Lea tekst en uitleg en biedt ze je de handvaten om er verder mee aan de slag te kunnen in de praktijk. Angela de Groot
  • Het was een erg fijne middag met veel informatie, maar zeker ook ruimte voor ontspanning en een lach. Ontzettend inspirerend en smaakt zeker naar meer!
  • Lea geeft de training vol enthousiasme, je ziet direct dat haar hart hier ligt en brengt dit dan ook op ons over. De middag is erg interessant geweest en ik heb weer veel bijgeleerd. Bedankt voor de fijne middag!